Over Ons

Over Max energie

Toonaangevend in hernieuwbare energie

Bij Max Energie zijn we gepassioneerd over het promoten van het gebruik van hernieuwbare energie. Onze missie is om duurzame energieoplossingen te creëren die zowel het milieu als de economie ten goede komen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van zonne-, wind- en waterkrachtprojecten. Ons team van experts is toegewijd om onze klanten de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossingen te bieden.

We zijn toegewijd aan het creëren van een groenere toekomst door het gebruik van hernieuwbare energie. Doe mee met onze missie om een positieve impact op de planeet te maken.

Onze Visie

Onze visie bij Max Energie is om een toonaangevende leverancier te zijn van duurzame energieoplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn. We streven naar een wereld waarin schone, duurzame energie de norm is en fossiele brandstoffen niet langer de primaire energiebron zijn.

Onze Missie

Max Energie's missie is om het gebruik van hernieuwbare energiebronnen te promoten en duurzame energieoplossingen te creëren die zowel het milieu als de economie ten goede komen. Samen met onze klanten een verschil te maken en de transitie naar hernieuwbare energie te bevorderen.

Ontdek hoe Max Energie u kan helpen

Overschakelen op hernieuwbare energiebronnen zoals zonne-, wind- en waterkracht kan ons helpen de om een duurzamere toekomst voor iedereen te creëren. We zijn toegewijd aan het promoten van het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Heeft u vragen of wilt u een consult inplannen, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om met u samen te werken om een duurzamere toekomst te creëren met hernieuwbare energie. 

 
Ons MANAGEMENT

Het Max Energie team

Ons team bij Max Energie bestaat uit experts op het gebied van hernieuwbare energie. Ze zijn toegewijd aan het bieden van efficiënte en kosteneffectieve oplossingen aan onze klanten door het ontwerp, de installatie en het onderhoud van zonne-, wind- en waterkrachtprojecten. 

staf verbeeck

Staf Verbeeck

Management

Selena Geluykens

Management