Onze Projecten

Onze projecten

Bekijk ons werk

Max Energie levert en onderhoudt duurzame oplossingen, waaronder zonnepanelen, dakrenovatie, warmtepompen en laadpalen. Onze projecten dragen bij aan een groene toekomst

Woning Zonnepanelen

Woning Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een slimme investering voor bedrijven die hun energieverbruik willen verminderen en hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Met zonnepanelen kunnen bedrijven hun energierekening verlagen en hun duurzaamheidsdoelen bereiken.

Dakrenovatie

Dakrenovatie

Een dakrenovatie kan de uitstraling en de waarde van je huis aanzienlijk verbeteren. Onze ervaren dakdekkers zorgen voor een professionele en betrouwbare renovatie van je dak, met gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Warmtepompen

Warmtepompen

Een warmtepomp is een duurzame en energie-efficiënte manier om je huis te verwarmen en te koelen. Onze experts kunnen je helpen bij het vinden van de juiste warmtepomp voor jouw huis, en zorgen voor een professionele installatie en onderhoud.

Thuis Batterij

Thuis Batterij

Onze 'Thuis Batterij' dienst biedt slimme energieopslagoplossingen voor een duurzame en zelfvoorzienende energievoorziening. Sla overtollige energie op en verminder uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet. Bespaar op energiekosten en draag bij aan een groenere toekomst.

FAQ

Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over onze producten en diensten, waaronder zonnepanelen, dakrenovatie, waterpompen en laadpalen. Mocht u nog niet het antwoord vinden op uw vraag, neem dan gerust contact met ons op.

Maximiseer uw energie-efficiëntie en bespaar op uw energierekening door te investeren in zonne-energie. Deze hernieuwbare bron is milieuvriendelijk en levert u een blijvende energie-besparing op, zonder de nadelen van conventionele energiebronnen. Meer info vind je op onze zonnepanelen pagina